söndag 8 juli 2012

Fortsättning..

Torsdag:
Hela förmiddagen spenderades på stranden på Pite Havsbad. Pelle och Jasper var ner till vattnet och plaskade på medan jag fick ligga och njuta i den härliga solen. Enya låg och kollade in Doris och tjollrade på, skyddad i skuggan. På eftermiddagen åkte vi in till Piteå stad och shoppade lite. Hittade några riktiga fynd!

Fredag:
Körde ner till Skellefteå igen. Gick på en husvisning på Älvsbacka inne i stan. Blev faktiskt väldigt positivt överraskad! Budgivningen hade redan börjat så vi la faktiskt ett bud direkt på plats. Hann lägga 2 till bud innan det sen slutade komma andra bud. Så nu väntar vi med spänning!! Mäklaren trodde att budgivningen skulle avslutas kring mitten av nästa vecka. Känns som det kommer att komma bra många mer bud innan det tar slut. Men nu håller vi tummarna :)

Lördag:
Hade en heldag "hemma" i Örviken hos Pelles föräldrar. Hade tänkt åka iväg och kolla på SM i Beach Fotboll men vädret var inte så roligt så vi skippade det.

Idag:
Körde hem till Umeå igen. Stannade till hos mamma och pappa för att lämna husvagnen och passade på att äta middag där. Jasper sprang runt till alla olika maskiner som finns på gården. Han fick även köra gräsklippar traktorn helt själv! :)

I morgon kommer det 2 olika mäklare hit och ska värdera våran lägenhet. Ska bli väldigt spännande och höra hur mycket dom tror att vi kan få för lägenheten.

Tänkte lägga in massa bilder från semestern. Men nu har klockan blivit så mycket så det får bli senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar