fredag 27 juli 2012

Tyst

Sitter och njuter av lugnet och tystnaden. Det kan verkligen bli livat med barn! Det blev grillat till middag idag med Gurra, Ida, Thomas och Calle. Under hela middagen turades Enya, Calle och Jasper om att skrika och leva om. Stackars Gurra måste ha blivit riktigt avskräckt från att skaffa barn nu :) Men mysigt var det i alla fall. Fick njuta av ett riktigt gott glas vin! :D





Vi fortsätter semestern med mycket fläng hit och dit. Lördag till söndag förra veckan var vi i Ratu.
I tisdags fick vi besök av Pelles syster Carro med familj som sov över en natt (Jasper tyckte det var riktigt roligt att få leka och bada med kusinerna!).

När dom sen åkte på onsdagen packade vi bilen och drog iväg upp till Pelles föräldrar i Skellefteå. Men det blev bara en natt där innan vi körde ner till Ratu igen och hämtade husvagnen för att sen köra vidare ner till min farmors sommarstuga i Fällfors (mellan Nordmaling och Bjurholm). Där sov vi i en natt och kom sen hem idag lagomt till middagen. Puh! Hur orkar man? Känns konstigt och tråkigt att Pelle har sin sista semestervecka nästa vecka. Vill att det ska vara sommar och ledigt i minst 1 månad till!




Hängbron

Fällforsfallet




Bad i fällforsån (som eg är lögdeälven)


Jasper upptäcker blåbär :)

Mumms!

Jasper tar med pappa på blåbärsjakt :)

Jasper tar en drickpaus med morfar,
morfarsmor Louise, Kjell-Åke och Doris


Nu är vinterträningen räddad! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar