onsdag 23 maj 2012

Oj så social man är :P

Det blev bara en kort fm promenad idag med Enya, Eva och hundarna. Enya har ju haft några nätter nu som hon sovit lite kortare än vanligt så man känner sig lite tröttare än vanligt. Har ammat ca var 3e timme och på morgonsidan till och med oftare än så.. Men den här natten kändes faktiskt lite bättre så jag antar att det kanske är mjölkproduktionen som ska ökas. Vädret var inte så roligt så det passade bra att ta det lugnt och kolla på lite Big Brother via nätet. Efter lunch fick jag sen ett besök av Matilda innan jag gick och hämtade Jasper på dagis. Tyvärr blev det inte så långt besök men alltid bättre än inget alls :)

Eftermiddagen spenderades ute idag igen. Fick sällskap av Karin och hennes son Lukas som vi både har gått i samma föräldragrupp med och som nu även går på samma avdelning på dagiset. Efter ett tag kom även Eva och hennes hundar Hero och Dipsi och lekte med oss :)

Efter middagen fick vi ett spontant besök av Ida, Thomas och deras son Calle (som är 2 mån yngre än Jasper). Blev lite surr och grabbarna lekte på. Inte så mycket med varandra men :) Känns i alla fall så roligt att Calle har fått dagisplats på samma avdelning som Jasper till hösten!

Jasper och Lukas åker rutschkana



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar