torsdag 24 maj 2012

Vax

Har varit helt otroligt bra väder idag. Hela dagen har vi varit ute i solen och njutit. Halva förmiddagen gick åt att vaxa Evas ben idag. Kom fram till att det var mycket roligare att vaxa någon annan än sig själv konstigt nog :D

Efter dagis gick jag, Enya, Jasper och Doris till stranden vid nydalasjön här på tomtebo. Karin och Lukas följde också med. Både jag och Jasper gjorde årets första dopp! (Behöver ju inte nämna att det bara var tårna vi doppade..) Var riktigt kallt!! Trodde Jasper skulle bli avskräckt men han ville stå kvar och plaska mer i vattnet :)

Pelle slutade lite tidigare idag eftersom vi hade bestämt att vi (Pelle) skulle hjälpa henne att byta däck på bilen. På väg till ersboda (där hon har däcken) ringer Chrille och cyklar samtidigt omkull med cykeln så det blev en exkra sväng för att hämta upp honom och sen även plåstra om han. Såg inte så roligt ut med alla skrapsår, stackare!

På hemvägen svängde vi förbi SkoKanonen som hade utförsäljning, 50% på allt. Vi köpte ett par skor till mig, 3 par skor åt Jasper och Pelle köpte också 3 par skor! Vissa skor var dessutom redan nedsatta sen tidigare så på dom blev det alltså halva reapriset. Räknade ut att det totalt blev 70% rabatt!!

Här kommer några bilder från dagen :)

Eva ligger redo för att få benen vaxade.
Doris, Tuffe, Hero, Dipsi och katten Gizmo
(+ Enya i vagnen) hejar på :)

Eva får sina ben vaxade, man kan säga att det var på tiden ;P
Lek på nydala sandstrand

Första doppet för i år!
Överlycklig :)

350kr för alla dom här skorna!

1 kommentar:

  1. Ni är underbara pussa små trollen från momma

    SvaraRadera